محصولات کشاورزان روستای

محصولات کشاورزان روستای

اطلاعات عمومی از کشاورزی
محصولات کشاورزان روستای

محصولات کشاورزان روستای

اطلاعات عمومی از کشاورزی

فروش پودر لبو Buy beta vulgrisvar powder


 

فروش پودر لبو Buy beta vulgrisvar powder

 

مفتخریم محصول جدید خود را که در ایران به صورت انحصاری تولید می کنیم با نام  پودر چغندرلبو با کلیه خواصش بدون مواد نگه دارند و مواد شیمایی تهیه شده ازمزارع فضای بازسالم به فروش برسانیم

شماره های تماس

09171552467

09388964536

ایمیل:

zarei301@gil.com

آدرس دفتر مرکزی:فارس شهرستان اقلید چشمه رعنا جنب حسینیه صاحب الزمان دفتر فروش وانبار فروشگاه مهندس محمدزارعی کردشولی


 

فروش پودر لبو Buy beta vulgrisvar powder

 

مفتخریم محصول جدید خود را که در ایران به صورت انحصاری تولید می کنیم با نام  پودر چغندرلبو با کلیه خواصش بدون مواد نگه دارند و مواد شیمایی تهیه شده ازمزارع فضای بازسالم به فروش برسانیم

شماره های تماس

09171552467

09388964536

ایمیل:

zarei301@gil.com

آدرس دفتر مرکزی:فارس شهرستان اقلید چشمه رعنا جنب حسینیه صاحب الزمان دفتر فروش وانبار فروشگاه مهندس محمدزارعی کردشولی

چرا چغندر لبو؟

اطلاعات خواندی ودارویی لبو:

نوشته شده توسط Slawomir ("Swavak") Gromadzki، MPH

چغندرقند (Beta Vulgaris) یک سبزی ریشه است که در آهن طبیعی مواد معدنی متراکم است که به کاهش خستگی و خستگی کمک می کند. فولات (اسید فولیک به طور طبیعی) در چغندرقند باعث تشکیل خون طبیعی و عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود. همچنین حاوی منیزیم، پتاسیم، ویتامین A، B6، C، کربوهیدرات های پیچیده، پروتئین، آنتی اکسیدان ها و فیبر محلول است.

پودر چغندرقند

علاقه روزافزون به سوی چغندر قند به عنوان یک غذای فوق العاده امروز نیز به دلیل محتوای بالای آن نیترات است که در بدن ما تبدیل به نیتریک اکسید (NO) می شود. نیتریک اکسید به عنوان یک گاز بسیار مفید است زیرا عروق خونی را شل میکند و آن را افزایش می دهد و از طریق این عمل گردش خون را افزایش می دهد، فشار خون را کاهش می دهد و علائم مختلف بیماری قلبی عروقی، از جمله اختلال نعوظ را بهبود می بخشد. بر اساس نتایج یک مطالعه سال 2008 که در مجله Hypertension منتشر شد، شرکت کنندگان که 500 میلی لیتر آب چغندر را مصرف کردند، به میزان قابل توجهی کاهش فشار خون مصرف کردند، فقط سه ساعت طول کشید. این اثر بعدا با افزایش غلظت نیتریک اکسید در عروق خونی شرکت کنندگان مطالعه همبستگی داشت. اما چغندر قند میتواند برای سلامتی قلبی و عروقی ما مفید باشد، زیرا فیبر میتواند به طور همزمان HDL خوب و سطح کلسترول LDL بد کاهش یابد. این مزایای سلامت چغندرقند توسط یک مطالعه سال 2000 ثابت شد که نشان دهنده توانایی دیگر باور نکردنی فیبر موجود در این سبزیجات نیز بود و همچنین تقریبا 30٪ انباشت پلاکت کلسترول در آئورت را کاهش داد!

چغندرقند نیز در رنگدانه های بسیار زیستی به نام بتالین فراوان است که خواص آنتی اکسیدان و ضد التهابی قوی را نشان می دهد. تحقیقات نشان می دهد که هنگامی که مکمل های بتالین غنی از بتالین در دوزهای کافی استفاده می شوند، ممکن است درد را کاهش دهند و اثرات ضد التهابی مشابهی را در بیماران مبتلا به استئوآرتریت به عنوان داروهای مصنوعی مانند ایبوپروفن داشته باشند. با این حال، بر خلاف ایبوپروفن، betalains می تواند بدون ایجاد عوارض جانبی استفاده شود.

چغندر همچنین نشان داد که حداکثر میزان اکسیژن مورد نیاز در طول ورزش کاهش یافته است، بهبود زمان دادرسی در دوچرخه سواران آموزش دیده و اجرای عملکرد در بزرگسالان سالم. دانشمندان توضیح می دهند که چغندر قند به بهبود عملکرد ورزشی کمک می کند که عمدتا از طریق غربالگری (گسترش) عروق خونی و کاهش نیاز به مصرف اکسیژن توسط عضلات کمک می کند.

با سن، عملکرد شناختی مغز در اثر کاهش جریان خون مغزی کاهش می یابد و موجب ایجاد زوال عقل می شود. تحقیقات نشان داده است که غذاهایی با میزان زیاد نیترات، مانند چغندرقند، ممکن است یک منطقه از مغز را که مسئول فرآیندهای شناختی ضروری مانند استدلال، حافظه و تمرکز است، تحریک کند.

اما قدرت چغندرقند در اینجا به عنوان مواد تشکیل دهنده فعال موجود در این سبزی باور نکردنی اثبات شده است که ضد باکتری، ضد ویروسی و حتی خاص ضد سرطان در برابر، به عنوان مثال، سلول های سرطانی پروستات است.

چغندرقند ممکن است در کمک به ما برای سم زدایی بدن ما از جمله کبد بسیار مفید باشد. در یک مطالعه سال 2006، چغندر، خواص ضد باکتری در برابر برخی مواد شیمیایی سمی را نشان داد. علاوه بر این، همان ترکیبات بتالین ضد التهابی که قبلا ذکر شده از بذر را نیز در بر داشت، به کاهش سمیت در معرض تابش گاما کمک می کند.

صاره همچنین با افزودن مزایای ویتامین B12، که به متابولیسم طبیعی تولید انرژی، تشکیل گلبول قرمز و کمک به کاهش خستگی و خستگی کمک می کند، غنی شده است.

هر گونه اطلاعات یا محصول پیشنهاد شده در این وب سایت به منظور تشخیص، درمان، درمان و یا جلوگیری از هر گونه بیماری پزشکی در نظر گرفته نشده است. هرگز توصیه های پزشکی را رد نکنید و یا به دنبال آن به دنبال چیزی که در این وب سایت خوانده اید، تاخیر ایجاد کنید. قبل از استفاده از هر گونه مکمل و یا تغییر در رژیم خود، با پزشک اولیه بهداشت خود مشورت کنید.

منابع:

https://www.healthaid.co.uk/healthaid-blog/Beetroot-Powder

 

 1. ://.greenmedinfo.com/substance/beet

2. Pavlov A، Kovatcheva P، Tuneva D، Ilieva M، Bley T. فعالیت رادیکال تخلیه شده و پایداری بتالین از Beta vulgaris مو ریشه مو در شرایط شبیه سازی دستگاه گوارش انسان. غذای گیاهی Hum Nutr. 2005؛ 60 (2): 43-47.

3. Sembries S، Dongowski G، Mehrländer K، Will F، Dietrich H. اثرات فیزیکی از آب استخراج از سیب، انگور و پونه قرمز چغندرقند در موش صحرایی. J Agric مواد غذایی Chem. 2006؛ 54 (26): 10269-10280.

4. Váli L، Stefanovits-Bányai E، Szentmihályi K، و همکاران. اثرات محافظت در برابر کبد چغندر قرمز (Beta vulgaris var. rubra) در طی ایسکمی-رپرفیوژن. تغذیه . 2007؛ 23 (2): 172-178.

5. Webb AJ، Patel N، Loukogeorgakis S، et al. کاهش فشارخون حاد، خواص ضد ویروسی و ضدتروتکتیو نیتروژن غذا از طریق تبدیل به بیوتکنولوژی به نیتریت. فشار خون. 2008؛ 51 (3): 784-790.

6. فرانک T، Stintzing FC، Carle R، و همکاران. فارماکوکینتیک ادرار از بتالین پس از مصرف آب چغندر قرمز در انسان سالم. فارماکول رز. 2005؛ 52 (4): 290-297.

7. لی چ، Wettasinghe M، Bolling BW، جی LL، پارکین KL. Betalains، اجزای تشکیل دهنده آنزیم فاز II از عصاره های سرخ شده (Beta vulgaris L.). نتر سرطان 2005؛ 53 (1): 91-103.

8. Stintzing FC، Carle R. خواص عملکرد آنتوسیانین ها و بتالین در گیاهان، غذا و تغذیه انسان. روند تکنولوژی مواد غذایی. 2004؛ 15 (1): 19-38

Why Beetroot?

Written by Slawomir (“Swavak”) Gromadzki, MPH

 

 

 

Beetroot (Beta Vulgaris) is a root vegetable that is nutritionally dense in natural iron which helps reduce tiredness and fatigue. Folate (naturally occurring folic acid) in beetroot contributes to normal blood formation and healthy function of the immune system. It also contains magnesium, potassium, vitamins A, B6, C, complex carbohydrates, protein, antioxidants and soluble fibre.

Beetroot-Powder

The growing interest in beetroot as a superfood today is also due to its high content of nitrates, which in our body are converted to Nitric Oxide (NO). Nitric Oxide is regarded as a very beneficial gas as it relaxes and enlarges blood vessels and through this action it improves blood circulation, lowers blood pressure, and improves symptoms of various cardio-vascular conditions including erectile dysfunction. According to the results of a 2008 study, published in the journal Hypertension, it took only three hours for the participants who consumed 500 ml of beet juice to experience a surprisingly significant drop in blood pressure. This effect was later correlated with increased Nitric Oxide concentrations in the blood vessels of the study participants. But beetroot may be beneficial also for our cardiovascular health because its fibre is able to simultaneously increase good HDL and lower bad LDL cholesterol levels. This health benefit of Beetroot was proved by a 2000 study which also pointed to another incredible ability of the fibre found in this vegetable as it also reduced the cholesterol plaque accumulation in the aorta by almost 30%!

Beetroot is also abundant in the highly bioactive pigments called betalains, which demonstrated  a potent antioxidant and anti-inflammatory properties. Research shows that when betalain rich beetroot supplements are used in sufficient doses, they may alleviate pain and have similar anti-inflammatory effects in osteoarthritic patients as synthetic drugs like Ibuprofen. Unlike Ibuprofen, however, betalains can be used without causing side effects.

 

Beetroot-Powder

 

Beetroot has also shown to reduce the maximum volume of oxygen needed during exercise, improved time-trial performance in trained cyclists and running performance in healthy adults. Scientists explain that beetroot helps to improve athletic performance mainly through the vasodilatation (widening) of the blood vessels and through reducing the need for oxygen consumption by muscles.

With age, the cognitive functions of the brain deteriorate as the cerebral blood flow is reduced, contributing to the development of dementia. Research has shown that foods high in nitrates, such as beetroot, may stimulate a region of the brain that is responsible for essential cognitive processes such as reasoning, memory or focus.

 

But the power of Beetroot doesn't end here as active ingredients present in this incredible vegetable has been found to have anti-bacterial, anti-viral and even certain anti-cancer properties against, for instance, prostate cancer cells.

 

Beetroot may be also very useful in helping us to detoxify our body including especially liver. In a 2006 study Beetroot demonstrated powerful liver-protective properties against some common toxic chemicals. In addition, the same previously mentioned anti-inflammatory betalain compounds of Beetroot have been found to reduce toxicity associated with gamma radiation exposure.

The extract is also enriched by added benefits of Vitamin B12 which contributes to normal energy-yielding metabolism, red blood cell formation and helps with the reduction of tiredness and fatigue.

 

 

 

 

Any information or product suggested on this website is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any medical condition. Never disregard medical advice or delay in seeking it because of something you have read on this website. Consult your primary healthcare physician before using any supplements or making any changes to your regime.

 

 

References

 

1. ://.greenmedinfo.com/substance/beet

2. Pavlov A, Kovatcheva P, Tuneva D, Ilieva M, Bley T. Radical scavenging activity and stability of betalains from Beta vulgaris hairy root culture in simulated conditions of human gastrointestinal tract. Plant Foods Hum Nutr . 2005;60(2):43-47.

3. Sembries S, Dongowski G, Mehrländer K, Will F, Dietrich H. Physiological effects of extraction juices from apple, grape, and red beet pomaces in rats. J Agric Food Chem . 2006;54(26):10269-10280.

4. Váli L, Stefanovits-Bányai E, Szentmihályi K, et al. Liver-protecting effects of table beet ( Beta vulgaris var. rubra ) during ischemia-reperfusion. Nutrition . 2007;23(2):172-178.

5. Webb AJ, Patel N, Loukogeorgakis S, et al. Acute blood pressure lowering, vasoprotective, and antiplatelet properties of dietary nitrate via bioconversion to nitrite. Hypertension. 2008;51(3):784-790.

6. Frank T, Stintzing FC, Carle R, et al. Urinary pharmacokinetics of betalains following consumption of red beet juice in healthy humans. Pharmacol Res . 2005;52(4):290-297.

7.  Lee CH, Wettasinghe M, Bolling BW, Ji LL, Parkin KL. Betalains, phase II enzyme-inducing components from red beetroot ( Beta vulgaris L.) extracts. Nutr Cancer . 2005;53(1):91-103.

8. Stintzing FC, Carle R. Functional properties of anthocyanins and betalains in plants, food, and in human nutrition. Trends Food Sci Technol . 2004;15(1):19-38.

© 2016 Slawomir Gromadzki – All Rights Reserved

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد